Производство

Милсон произведува и нуди широк асортиман на внатрешни врати изработени од фурниран и обичен медијапан. Изработка на сите димензии и бои. Можат да бидат фарбани со полиуретански лак и полиуретанска боја.
Вратите се поделени во неколку групи зависно материјалот на изработка и ценовната класа и тоа:

 • МДФ 4мм мазна
 • МДФ 4мм плитка резба
 • МДФ 4мм резба со отвор
 • МДФ 6мм длабока резба
 • Фурнир 6мм резба бајц
 • Фурнир даб фриз бајц
 • Фурнир бука бајц
 • Врата со фолија
 • Силвер лајн
  (висока класа, завршна обработка со природен дрвен фурнир со апликации од инокс)

Контакт

Мапа

        „бул. Борис Трајковски“ ББ, Скопје        телефон: +389 02 27 28 636